Wijntraining Online heeft nu meer dan 5000 fans op Facebook en het vertrouwen van reeds meer dan 25.500 tevreden klanten in heel Europa! In de eerste drie maanden van dit jaar hebben we een nieuwe website gebouwd ism ICT partner The Source. Daarnaast zal in de komende maanden ons E-Learning programma een volledige revisie ondergaan waarbij de huidige opzet wordt aangevuld met vele extra functionaliteiten. (oa het personaliseren van jouw eigen leer omgeving). 

Wil je ook een gepersonaliseerde leeromgeving? Zend me dan een mail met een korte beschrijving over jouw bedrijf. 

Waarom Wijntraining Online?

Naast het importeren van wijnen uit diverse landen, heb ik een jarenlange ervaring als vinoloog en trainer van horeca wijntrainingen. Ik vind de huidige manier van “leren over wijn” ouderwets en zag hiervoor een kans liggen in gebruik van internet. Vanuit die gedachte hebben we Wijntraining-online.nl in 2010 opgericht.

E-LEARNING│GAME LEARNING  biedt op een leuke en aantrekkelijke wijze, maar wel op een serieuze manier een leermethode voor de wijnliefhebber die zijn/haar wijnkennis wil verbreden, waarbij de nadruk ligt op gemak en gebruik van hedendaagse innovatieve technieken. Inmiddels hebben we een basis niveau (SWEN1 en 2) en een gevorderden niveau (SWEN3) ontwikkeld. Beschikbaar in vier talen. Nederlands – Duits – Engels en Chinees voor zowel PC als smartphone en tablet.

“Vroeger dacht ik: ik doe hetzelfde als mijn conculegas, dus waarom zouden mensen bij mij komen?

Nu denk ik: waarom zouden ze in hemelsnaam  naar mijn conculegas gaan?”

Officieel diploma

Wijn is niet meer weg te denken bij de consument en in de horeca, bovendien weten steeds meer mensen van wijn. Wijntraining Online is een aanbevolen opleiding instituut voor het officiële Wijncertificaat op kennis niveau SWEN1 t/m SWEN 4. Wijnkennis is een noodzaak voor mensen die beroepshalve hiermee te maken hebben, maar leren doe je dan wel wanneer het jou uitkomt. Deze succesvolle Online training dient uiteraard te worden bekroond met een betekenisvol diploma, het onomstotelijke bewijs dat je kennis van zaken hebt. Het SWEN (Stichting Wijn Examens Nederland) diploma heeft een officiële status en is vergelijkbaar met buitenlandse vakdiploma’s. 

Wil je ook een gepersonaliseerde leeromgeving? Zend me dan een mail met een korte beschrijving over jouw bedrijf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *