Wil je als student, wijnliefhebber of als medewerker van horeca / wijnspeciaalzaak je wijnkennis vergroten, maar ontbreekt het je vaak aan tijd…? Met dit E- learning│Game Learning programma vind je hét interactieve digitale leermateriaal voor het wijncertificaat. Hier behandelen we alle wijngebieden over de gehele wereld. 

Ontdek de wereld van wijn

Het E- learning│Game Learning bevat een unieke leermethode. De lessen zijn secuur samengesteld door vakbekwame wijndeskundigen/ vinologen i.s.m. diverse branche organisaties. 

Basis programma niveau SWEN 1 en 2: In 12 modules op basis van smaaktype 

Gevorderden programma SWEN 3: In 32 modules gevorderden beschik je over gedegen wijnkennis. 

Daarnaast heb je meer dan voldoende praktijkgerichte kennis om er straks voor je werk of je hobby mee aan de slag te gaan. 

Unieke leer methode

Onderzoeken wijzen uit, dat we bij de combinatie van zien, horen en interactie maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden (bij lezen is dit bijv. slechts 10%!). 
Game learning speelt in op het gegeven, dat de motivatie om iets te leren sterk wordt bevorderd wanneer educatie wordt gecombineerd met ‘fun’. Naast dit aspect van ‘vermaak’ kent game learning een aantal sterke punten. 

Game learning, dat is leren en vermaak. 

Leren door vermaak, zou je ook kunnen zeggen. Door bepaalde informatie en/of vaardigheden in spelvorm aan te bieden, maken we leren, ontdekken en ervaren leuk. De gebruiker blijft gemotiveerd en de opgedane kennis beklijft beter. Iedereen kan in zijn eigen tempo kennis verzamelen en ervaringen opdoen. Elke gebruiker krijgt uitleg en feedback. De leermethode is onconventioneel, en het werkt!

Aantrekkelijk en professioneel


Inhoudelijk moet een game vanzelfsprekend aansluiten bij uw leerdoel(en) en de gewenste kennis en interactiemogelijkheden bevatten. Maar ook de vormgeving speelt bij game-learning een belangrijke rol. De games zien er aantrekkelijk uit en de professionele interface maakt direct duidelijk welke handelingen worden gevraagd van de gebruiker. 

Officieel diploma

Een succesvolle wijntraining dient te worden bekroond met een betekenisvol diploma, het onomstotelijke bewijs dat de je een bepaald kennisniveau hebt. 

Klik hier voor de data voor het officieel erkende SWEN examens. 

Toch liever een praktijk training? 

Op ZATERDAG 19 DECEMBER praktijkdag incl lunch in het Nederlands Wijnmuseum