Op slechts twee uurtjes vliegen van Nederland of België wacht een typisch mediterraanse manier van leven, en dit met 300 zondagen per jaar. Voor natuur liefhebbers is dit eveneens een aantrekkelijk en veelzijdig eiland. Ver weg van de overvolle kusten komen wandelaars en klimmers in het stille binnenland aan hun trekken. Aan de voet van de imposante bergketen Serra de Tramuntana ligt het wijngebied Binissalem, met een eigen Denominacion Origen (D.O.) Ik wil je graag meenemen in een wijnreis door Mallorca. 

DO Binissalem en Pla i Llevant

Mallorca is het enige eiland met een eigen DO-classificatie in de eilanden groep Balearen (Mallorca, Menora, Ibiza en Formentera) twee zelfs: DO Binissalem en Pla i Llevant. Er wordt wijn gemaakt van internationale, maar vooral van plaatselijke druivenrassen. Met exotische namen als: Manto Negro, Callet, Prensal Balnc en Fogoneu.

Het zijn vrij onbekende wijnen.

Ga je mee op wijnreis naar Mallorca?  

Op 19-22 Juni 2016 bezoeken wij dit bijzondere eiland. Speciaal voor onze Online Wijncursisten bieden we deze reis tegen een zeer gereduceerd tarief. Deze wijnreis is bijna vol geboekt, maar wees gerust… in oktober gaan we weer! Wil je ook mee? Dat kan! Sterker nog je kunt GRATIS mee… Hoe? 

Stap 1: Like onze Facebook pagina. https://www.facebook.com/Wijntraining 

Stap 2: Maak een foto of pak een glas wijn! (beide mag ook natuurlijk)

Stap 3: Vertel waarom je mee wilt op wijnreis op onze Facebook 

Stap 4: die is er niet…

De leukste inzending gaat GRATIS met ons mee Juni! 

Ja ik wil graag mee met deze wijnreis en ontvang graag meer informatie? Klik dan hier

Voor onze Online Wijncursus studenten geldt een gereduceerd tarief: €395,- ipv €695,- Wil je ook onze online wijncursus volgen? Bekijk dan ons overzicht en vergelijk de mogelijkheden.