Tussen 21 februari en 27 mei toert het nieuwe Nederlandse toneelstuk WIJN langs de Nederlandse theaters. WTOL Academy mag hiervoor kaarten weggeven. 

WIJN is een wrange komedie over een wijnavondje van vrienden dat door onverwacht bezoek anders loopt dan gehoopt.

Maar ook is WIJN een ode aan wijn, wijnmaken en wijn drinken. WIJN speelt in meer dan 60 theaters in 2018.

WIJN een thrillerkomedie

Vrienden die af en toe een flesje met elkaar opentrekken blijven langer bevriend. Hoewel… In de thrillerkomedie ‘WIJN’ nemen zes geweldige acteurs u mee in een met wijn doordrenkte avond, waarop alles net even anders loopt dan verwacht. Charles en Charlotte ontvangen in hun grachtenpand in Amsterdam oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond. 

Gezellig? Nou nee, want de sfeer is gespannen: Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte mogen elkaar niet en Charles heeft een wel heel bijzonder moment gekozen voor de wijnavond dit jaar. Bovendien is Ed dit keer niet uitgenodigd, terwijl hij de wijnavonden ooit heeft bedacht en altijd van de partij was. 

Als hij toch nog komt opdagen en even later ook de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, loopt de boel compleet uit de hand. Want met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel.

Wil je kans maken op twee GRATIS kaarten in een theater naar keuze? Breng een nieuwe cursist aan of doe jezelf een wijncursus cadeau! 

Zie hier het overzicht van de theaters

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *