Bij het online leren over wijn hoort natuurlijk nog steeds het oude vertrouwde proeven van wijn. Maar welke cursus, workshop of opleiding is nu geschikt voor jou? Onderstaand een greep uit ons aanbod voor de maand september:  

SVH Vinologen Opleiding groep 3

Heb je serieuze wijnambities? Je bent dan bij de Vinologen opleiding op het juiste adres! Onconventioneel met een unieke online leermethode. Lees hier meer. 

Workshop Spaanse wijnen 

Meer weten van Spaanse wijn? Wijnen proeven, leren en je eigen smaak ontdekken? Tijdens deze workshop leer je de Spaanse wijngebieden ontdekken. Lees hier meer. 

Turbo Basis cursus (1 dag) 

De training/cursus  vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Lees hier meer.

SVH WIJN (NIVEAU 3) INCL. E-LEARNING WIJNTRAINING ONLINE (8 avonden) 

Deze opleiding geeft je een brede kennis van wijn, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over wijn in een gezellige sfeer. In acht avonden leer je en verdiepen we ons in: lees hier meer. 

Wijnreis naar Valencia 

Het Spaanse wijnhuis Bodegas Vicente Gandia werd in 1885 opgericht door de gelijknamige “Vicente Gandia” In de eerste prille jaren van dit wijnhuis, richte zij zich op de handel van wijn in vaten op de Europese markt. Lees hier meer.