Passief inkomen is HOT! Het voelt alsof ik een vreemde buitenlandse taal spreek wanneer ik het in mijn Wine Entrepreneur training heb over “Passief inkomen” Ondanks dat tegenwoordig meer mensen bekend zijn met het concept van passief inkomen, krijg ik vaak de vraag “Wat is passief inkomen?”. Wat maakt passief inkomen zo speciaal? 

Ik heb een goed betaalde baan of een winstgevende zaak krijg ik vaak te horen? Zoals ik het zie, is er een enorm verschil tussen verdiend inkomen en passief inkomen. In de Wine Entrepreneur opleiding leer ik je hoe je een passief inkomen kunt creëren. 

Verdiend inkomen

Verdiend inkomen is meestal een salaris of inkomsten waarbij je in principe wordt betaald voor de uren die je werkt. Als jij werkt, word je betaald voor je tijd. Het maakt eigenlijk niet uit of je nu friet bakt voor 6 euro per uur of je factureert 500 euro per uur als topadvocaat… in beide gevallen ruil je je tijd in voor geld. En als je meer geld wilt verdienen, zul je naar alle waarschijnlijkheid meer uren moeten gaan werken.

Nu direct Passief inkomen met jouw website? 

Ontdek het Partnerprogramma van Wijntraining Online. Hoe werkt het? Promoot Wijntraining Online via jouw website of app en ontvang een mooie commissie. Zo simpel is het. Laat deze kans niet lopen en meld je nu, binnen enkele minuten en gratis, aan voor het Partnerprogramma. Om alles zo transparant mogelijk te laten verlopen werken we hierin samen met dè specialist hier in: daisycon.com

Je hebt toegang tot: 

Uitgebreide rapportages

✓ Promotiemiddelen

✓ Passief inkomen

Jouw commissie: € 30,- per verkoop voor het basis programma (SWEN 1 en SWEN 2) en € 50,- per verkoop voor het gevorderden programma (SWEN 3). Dat is een WIN – WIN toch? Wil je ook meer omzet uit jouw website halen? Neem dan eens een kijke op ons partner programma

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *