Ieder jaar nodigen wij de beste ROC uit die met ons Wijntraining Online E-Learning programma werkt. Criteria hierbij is: betrokkenheid, inzetbaarheid van het programma, enthousiasme en natuurlijk de feedback van de leerlingen. Niet enkel in de keuzegids.org op een gedeelde eerste plaats, maar ook bij Wijntraining Online op nummer 1… ROC Koning Willem I College te ‘s-Hertogenbosch. 

ROC Koning Willem I College beste ROC van Nederland

Deze ROC is uitgeroepen tot de beste (grote) ROC college van Nederland. Natuurlijk vinden wij het fantastisch dat alle leerlingen, bij deze opleider wijnonderwijs krijgen met het digitale leermateriaal van Wijntraining Online, maar het is juist het docenten team die hier het verschil maakt. Een ROC die het verdient om met de docenten mee opzoek te gaan bij Bodegas Vicente Gandia te Valencia. Eerder dit schooljaar was Ilja Gort al te gast met zijn hilarische verhalen lees hier het verslag. 

Bodegas Vicente Gandia

Het Spaanse wijnhuis Bodegas Vicente Gandia werd in 1885 opgericht door de gelijknamige “Vicente Gandia” In de eerste prille jaren van dit wijnhuis, richtte zij zich op de handel van wijn in vaten op de Europese markt. Deze handel hield aan tot het einde van de jaren zestig, tot de derde generatie de scepter zwaaide over de Bodega. Deze generatie zag nieuwe mogelijkheden voor de verkoop van wijn op fles. De familie Gandia was de eerste in Valencia die de wijn op deze manier aanbood. Hun keuze voor wijn op fles kwam de kwaliteit van de wijnen ten goede en het duurde dus ook niet lang voordat andere bodegas volgden. 

Meer informatie over ons innovatieve E-Learning | Game Learning programma. Wil je ook samenwerken met Wijntraining Online? We bespreken graag de mogelijkheden. Klik hier om meer informatie te ontvangen. 

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Oud Reuchlin & Boelen BV importeur van Vicente Gandia wijnen. 

Lees ook:

ARRIBA! ABAJO! AL CENTRO! PA’DENTRO

PIONIEREN IN VALENCIA…BODEGAS VICENTE GANDIA

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *