De wijnpakketten van de WTOL bevatten verschillende smaakvolle wijnen, ieder met een eigen thema. Binnen dit thema kiezen wij altijd met zorg de verschillende wijnen uit, vervolgens worden van iedere wijn éen fles toegevoegd aan het wijnpakket. Bovendien sluiten de parketten goed aan bij de verschillende SVH erkende wijnopleidingen van WTOL Academy® en het E-learning programma van Wijntraining Online.

WIJNTRAINING ONLINE + Wijnpakket
Met dit E- learning│Game Learning programma vind je hét interactieve digitale leermateriaal voor het SVH wijndiploma.  Hier behandelen we alle wijngebieden en druivenrassen over de gehele wereld. In 12 modules op basis van smaaktype (Basis niveau en in 32 modules Gevorderd en SVH Vinoloog) beschik je over gedegen wijnkennis. Daarnaast heb je meer dan voldoende praktijkgerichte kennis om er straks voor je werk of je hobby mee aan de slag te gaan.

Heb je nog geen toegang tot het Online programma?
Een wijnpakket is het ideale cadeau om te geven, niet alleen aan vrienden of familie, maar ook aan jezelf. Daarnaast is het ook nog eens het ideale relatiegeschenk. Wil je een wijnpakket cadeau geven? Een wijnpakket is superleuk als valentijn, huwelijkscadeau, verjaardagscadeau of als relatiegeschenk. Je kunt kiezen uit verschillende wijnpakketten.

Wil je meer weten neem dan een kijkje op WTOLshop.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *