Doe toch normaal man! Een kreet die ik vaak tegen kom, maar wat is normaal vraag ik me af. Het zijn juist de mensen die anders denken die het onderscheid maken. Johan Cruijff is hier een voorbeeld van, wat te denken van Steve Jobs of Martin Luther King. In 1963 hield hij zijn legendarische toespraak "I Have a Dream", waarin hij zijn hoop uitsprak dat mensen ooit op hun gedrag en niet op hun huidskleur beoordeeld zouden worden. Hebben we niet allemaal een wereldverbeterende droom? Ik wel!


Stichting de Ster vindt dat kinderen en jongeren het recht hebben om je volledige eigen potentie te leven. Dit doen zij door het organiseren van jeugdkampen. Kampen waarbij kinderen en jongeren met onzekerheden op een professionele en vooral speelse wijze geholpen worden. 

Wat geweldig is het wanneer je op vroege leeftijd een kind helpt om zelfvertrouwen te verbeteren. Zo wil de Ster bijdragen aan een wereld waarin meer mensen gelukkig zijn.

Stichting de Ster biedt deze kinderen hulp door ze in een veilige omgeving nieuwe manieren van handelen en denken aan te bieden, die hen in staat stellen zelfverzekerd in het leven te staan.

Samen met Stichting de Ster willen wij de doelstelling 2027 realiseren. “10.000 kinderen helpen door middel van deze jeugd kampen” Hierbij bieden wij kinderen en jongeren de mogelijkheid om zich zelfverzekerder te voelen, zodat ze in staat zijn het leven te leiden/creëren dat zij graag willen. 

De visie sluit volledig aan bij onze missie “Leef je droom en creëer een betere wereld” Voor aanschaf van materialen en faciliteiten kan de stichting onze hulp heel goed gebruiken. Daarom gaat er een gedeelte van de Wijntraining Online opbrengst naar Stichting De Ster. 

Voor meer informatie en/of donateur worden. Stichting de Ster

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *