Afgelopen jaar heb ik me zelf een groot cadeau gegeven. Een aantal keer per week laat ik me afmaten door “Laura” mijn Pilates en Yoga docente. En ik vind het nog leuk ook! “Fit is het nieuwe rijk” hoorde ik laatst iemand zeggen. Een sterk lichaam is het huis van een sterke ziel wordt vaak beweerd. Of je nu aan Yoga doet, dansen of aan anders sporten, bewegen is goed voor je, als je energie wilt ontvangen moet je er ook energie insteken. Maar wist je ook dat sporten je zintuigen op scherp stelt en daarmee je smaak en mondgevoel maximaliseert. In California spelen ze daar leuk op in: Wine and Yoga in Napa 

Download het GRATIS E-Boek over Wijn en Gezondheid

Past wijn in een gezonde levensstijl? Het is niet enkel voor mij een belangrijke vraag, maar ook komt de vraag regelmatig aan bod tijdens mijn trainingen, workshops en presentaties. In dit E-Book vindt je leuke weetjes en inzichten op de meest gestelde vragen.

  ✓ Maakt wijn dik?

  ✓ Verlengt wijn de levensduur?

  ✓ Heeft biologische wijn sulfieten?

  ✓ en veel meer…

Klik hier om het E-Boek te downloaden 

Fijne kerstdagen en een sportief en gezond 2016 toegewenst! 

Oh ja voor onze nieuwe praktijk trainingen in 2016 neem vast een kijkje in onze overzichtelijke agenda. Met cursus locaties in Rotterdam – Amsterdam – Arnhem en Hilversum. 

Klik hier om naar de praktijk agenda te gaan