De zomer is officieel begonnen. Ga jij ook lekker achterover leunen en  genieten van het mooie weer? Voorop gesteld ontspannen is belangrijk en ik raad je aan om van jouw welkome break te genieten, maar…Besef dat de komende periode jou ook een uitgelezen kans biedt om bijvoorbeeld projecten af te maken, nieuwe ideeën te uitwerken. Ik heb vast een aantal suggesties voor wat je zou kunnen doen:

Poets je social media profiel weer eens op

Zorg voor een frisse en mooie, gepaste tekst op jouw Facebook pagina. Zet weer eens een frisse nieuwe foto op LinkedIN. Update je LinkedIn profiel. 

Kortom een social media schoonmaak.  In onze Wine Entrepreneur training laat ik je een aantal belangrijke stappen zien die vaak vergeten worden.  

Download de GRATIS 5-delige Video Cursus

Speciaal voor jou heb ik daarom een GRATIS 5-delige Video Cursus gemaakt en vertel ik er alles over wijn. Vul je gegevens in en je ontvangt om de drie dagen een nieuwe video. De eerste video ontvang je direct na aanmelding!

Deel 1: Kwaliteitsfactoren van wijn.

Deel 2: Hoe proef ik wijn?

Deel 3: Smaakprofiel van wijn.

Deel 4: Wijn en Wetgeving.

Deel 5: Wijn & Spijs uitgangspunten.

Download de video cursus onder aan de pagina 

Download ons GRATIS e-Boek “365 dagen wijn” 

Past wijn in een gezonde levensstijl? Het is niet enkel voor mij een belangrijke vraag, maar ook komt deze vraag regelmatig aan bod tijdens mijn trainingen, workshops en presentaties. “Is wijn nu gezond of niet?” “ Hoeveel glazen mag ik drinken om er een gezonde levensstijl er op na te houden? 


Download het E-boek 

Ben je wijnliefhebber met ambitie? (SWEN 1,2,3) 

Met onze Online Wijnopleiding spijker je via internet je praktijkgerichte wijnkennis bij. Heerlijk vanaf je vakantie adres vanuit de luie stoel. Bovendien ontvang je bij inschrijven een abonnement op WINELIFE magazine met het eerste jaar maar liefst 50% korting. Basis Online Wijnopleiding (Niveau SWEN 1 en 2) Gevorderden Online Wijnopleiding (Niveau SWEN 3) 

Ben je wijnliefhebber met grote ambitie? (SWEN 4) 

Werkt jou website voor jouw of werk jij voor je website? Levert jouw website voldoende abonnees op voor jouw mailinglijst? Kopen abonnees jouw product of dienst ook via jouw website? In de nieuwe Wijnopleiding “Wine Entrepreneur” gaan we dieper in op deze vernieuwende marketing tools. 

Voor wie is de Wine Entrepreneur?


✓ Je wilt een actieve wijnopleiding volgen.


✓ Je wilt een betere positie verwerven. (binnen wijn-horecabranche) 

✓ Je wilt je succesvol verder ontwikkelen.


✓ Je hebt minimaal diploma Wijncertificaat (SWEN 3 of WSET 3). 

✓Je wilt en officieel diploma op examen niveau SWEN 4 

reserveer jouw plek bij de nieuwe wijnopleiding Wine Entrepreneur vóór het te laat is! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *